20 octombrie 2009

STAI! Da inapoi!

Presupun ca ati vazut cu totii macar un film sau serial cu detectivi, politisti, avocati, crime, procese. [CSI Miami/New York, Criminal Minds, Dexter, Monk, Columbo, Murder, she wrote (hihihi), Avocatul diavolului, Minority Report etc etc]. In unele dintre ele apar cateodata scene in care detectivii studiaza un material video cu crima sau suspectul. Si se uita, si se uita, iar si iar, concentrati, cand...brusc cineva striga: "STAI! Da repede inapoi. Aici. Uite acolo pe fundal, in spatele tarabei cu gogosi, este o balta. Uite-te la valurile mici care se misca spre stanga." -2 perechi de ochi se holbeaza la ecranul televizorului- "Evrika! Ai dreptate! Asta schimba tot! Inseamna ca vantul batea dinspre est, iar in aceea zi vantul a batut din est doar dimineata. Avem raportul meteorologic."
"Exact. Adica suspectul nostru nu ar fi avut cum sa comita crima deoarece avem martori care sustin ca la acel moment al diminetii el era in avion in drum spre Los Angeles si a aterizat in Chicago la ora 16:00".
"Atunci mai ramane o singura posibilitate!" etc etc.
Mor sa ma uit la seriale de genu asta. Chiar imi plac. Plus ca tare simpatic e unul din baietii din Criminal Minds (nu, nu e ala negru care a jucat si in tanar si nelinistit!). E Matthew Gray Gubler. Hihi.

Un comentariu: